Βαθμολογία

Πως η ιστορία γίνεται ντροπή…

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ «Σ.Φ. Αλκαζάρ» τοποθετήθηκε με αφορμή τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Αναλυτικά:

Εξ αρχής η απόφαση για αποχή, ήταν και η δυσκολότερη που έχει παρθεί στην ιστορία του συνδέσμου. Ωστόσο, κρατήσαμε σιγή ιχθύος για μεγάλο χρονικό διάστημα περιμένοντας ίσως και εμείς οι ίδιοι να διαψευσθούμε σε όσα πιστεύαμε. Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά αντ’αυτού επαληθευτήκαμε στο μέγιστο.

Απέτυχες σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχες να διοικήσεις.Απέτυχες επικοινωνιακά, καταφέρνωντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας να στραφεί εναντίον σου. Απέτυχες μέχρι και να μας πείσεις ότι όλοι είναι χειρότεροι από εσένα,σε μια αγοραπωλησία-ανέκδοτο.  Και σα να μη μας έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να προστεθεί, που μόνο ως νοσηρή μπορεί να χαρακτηριστεί. Ομάδα που δεν κατάφερε να πάρει ένα ντέρμπι, παίχτες που δεν ξέρουν καν που βρίσκονται, προπονητές που βρίσκονται στην έξοδο πριν καν μπουν. Αυτό το “πράγμα” προσπαθούσες εναγωνίως να μας πείσεις ότι θα πάει καλά. Έλα  όμως που δεν πήγε και για αυτό ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις.

Άσε στην άκρη τις γνώμες των θρασύδειλων που σε πλαισιώνουν και φύγε. Απλά και όμορφα, χωρίς θόρυβο ή άλλες κηδείες, κλείνοντας άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΛ.

Υ.Γ:  Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ, όπως και σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ, έτσι και στο ματς με τον Τύρναβο, θα δώσει κανονικά το παρών στην κερκίδα.

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ 

ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ