Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 1-2

Οι Καταλανοί πέτυχαν το στόχο τους έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Λουίς Σουάρεζ ο οποίος σταμάτησε την κακή του παράδοση απέναντι στους «πολίτες» και πετυχαίνοντας δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1.

Στο 16’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κομπανί για να κάνει ωραίο σουτ και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ζόρντι Άλμπα έκανε ωραία ενέργεια για να κάνει την προβολή ο Σουάρεζ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι ανέβασε την απόδοσή της και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, μείωσε στο 69’ όταν ο Σίλβα με τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Αγκουέρο ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 75’ ο Κλισί αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Ντάνι Άλβες, ενώ το παιχνίδι τελείωσε με το χαμένο πέναλτι του Μέσι. Ο Αργεντινός κέρδισε την εσχάτη των ποινών από παράβαση του Ζαμπαλέτα. Ανέλαβε την εκτέλεση με τον Χαρτ να απομακρύνει και στη συνέχεια σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Νασρί (62’ Φερναρντίνιο), Φερνάντο, Μίλνερ, Σίλβα (78’ Σανιά), Τζέκο (68’ Μπονί), Αγκουέρο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (75’ Αντριάνο), Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς (71’ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ (80’ Πέδρο).