Βαθμολογία

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο ΝΟΛ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΦΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Για ακόμη μία χρονιά η ομάδα του ΝΟΛ κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία Νέων ανδρών. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 30/1 - 01/2/2015 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. μετά από 5 αγώνες και πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε με απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα να προκριθεί ως 2η στην επόμενη φάση. Η πρόκριση αποκτά μεγαλύτερη σημασία διότι η ομάδα απαρτίζεται κατά 90% από έφηβους και παίδες καθώς ένας μόνο παίκτης είναι γεννημένος το 1996.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν.Ο.Λ. είναι η μοναδική ομάδα της Λάρισας που εκπροσωπείται σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες των Πανελληνίων πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελούνταν από τους: Λευθέρης Σπύρος (τερματοφύλακας), Αγγελούλης Αντώνης (φουντάριστος), Λευθέρης Γιάννης (περιφερειακός), Στεργίου Δημήτρης (περιφερειακός), Μιχαήλ Σπύρος (περιφερειακός), Μπατσογιαννης Ιωάννης (φουνταριστός), Πατούνας Ηλίας (περιφερειακός), Κόρακας Κώστας (περιφερειακός), Αλεξανδρής Νίκος (περιφερειακός), Βαλαής Ζήσης (περιφερειακός), Οικονόμου Στέλιος (αμυντικός), Βάσιος Θάνος (αμυντικός), Θεοδωροπουλος Νίκος (τερματοφύλακας), Γεωργόπουλος Δαμιανός (περιφερειακός), Μάγκας Νίκος (φουνταριστός).

Προπονητής : Άγγελος Μερκουριάδης

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 16-4
N.O.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 7-13
Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕΛΑΜΙΑΣ 10-9
Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΕΝΑΒ 13-6
Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΟΒΑ 20-5

ενώ η τελική βαθμολογία του πρώτου γύρου ήταν η παρακάτω.

1.ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ…..15
2.ΝΟΛΑΡΙΣΑΣ… ..12
3.ΝΟΒΑ………… 7
4.ΝΕΛΑΜΙΑΣ…….. 7
5.ΟΕΑΝΑΒ…….…..3
6.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ….. 0