Βαθμολογία

Χωρίς άγχος για να γράψει ιστορία ο Δωτιέας

Αγωνιστική δράση και για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, θα έχουμε την Τετάρτη, με τον Δωτιέα Αγιάς, να ταξιδεύει στην γειτονική πόλη των Τρικάλων, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Μπορεί στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Νομού μας, να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, όμως στο Κύπελλο, τα έχει καταφέρει περίφημα, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ, αποκλείοντας την Νέα Αγχίαλο, τον Καραϊσκάκη, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αλλά και τον Άρη, καταφέρνοντας να περάσει μέσα από το γήπεδο Χαριλάου, με σκορ 0-1.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης (14:45), ο Δωτιέας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία για ακόμα μια φορά, παίζοντας απέναντι στα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ-άουτ και να φτάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Βέβαια, η αναμέτρηση θα έχει πολλές δυσκολίες, μιας και η ομάδα των Τρικάλων, που είναι πρωτοπόρος στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο εάν ο Δωτιέας φανεί σοβαρός έχει ελπίδες για κάτι καλό. Άλλωστε, το άγχος θα είναι μετατοπισμένο όλο στην ομάδα των Τρικάλων, μιας και οι ποδοσφαιριστές του Μίλτου Ζιάκα, τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο Κύπελλο και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα περισσότερο.