Βαθμολογία

Θέλει το νταμπλ και μπορεί…

Ο Αμπελωνιακός φέτος, είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας. Και αυτό, γιατί η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, με 20 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, έχει κατορθώσει αυτήν την στιγμή όχι μόνο να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 63 βαθμούς, αλλά να έχει και τεράστια διαφορά από τους διώκτες της.

Η ομάδα του Αμπελώνα όμως, έχει κάνει αξιοσημείωτη πορεία και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου, αφήνοντας εκτός του Βλαχογιάννι, το Δασοχώρι, την Συκέα και τον Ηρακλή Χάλκης, κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου, θέλοντας να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Άλλωστε, η χρονιά είναι ήδη καθ’ όλα επιτυχημένη για τον Αμπελωνιακό, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν και το Κύπελλο, ώστε να πάρουν τον άτυπο τίτλο της «νταμπλούχου» ομάδας του Νομού μας.  

Το Καλοχώρι από την άλλη, που φέτος αγωνίζεται στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του εν λόγω πρωταθλήματος, προσπαθώντας για την όσο καλύτερη βαθμολογική κατάταξη της ομάδας, μέχρι και το τέλος της σεζόν. Σίγουρα, το ότι προχώρησε τόσο πολύ στο Κύπελλο, είναι θετικό, ενώ δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι στον Αμπελωνιακό και έτσι θα κυνηγήσει όσο μπορεί την πρόκριση στον τελικό, θέλοντας να κάνει την έκπληξη.