Βαθμολογία

Του μένει να κυνηγήσει το Κύπελλο

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μπορεί να ξεκίνησε φέτος με στόχο τον πρωταθλητισμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο κάπου στην πορεία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Συγκεκριμένα, με 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, η ιστορική ομάδα των Φαρσάλων, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς, γεγονός που τον έχει θέσει εκτός των πρώτων θέσεων και πλέον το ζητούμενο είναι ένα καλό πλασάρισμα μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Μάλιστα, στην μέση της σαιζόν, είχαμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να επιστρέφει ως προπονητής στον Αχιλλέα.

Από την άλλη όμως, αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία του Αχιλλέα, στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα των Φαρσάλων, κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ, αφήνοντας έξω τους Αγίους Αναργύρους, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Π.Ο.Ε., με την πρόκληση του Κυπέλλου να συνεχίζεται, αφού πλέον καλείται να αντιμετωπίσει το Αργυροπούλι στους “4” της  διοργάνωσης. Σίγουρα, το Κύπελλο είναι ένας στόχος τον οποίον θέλει να κυνηγήσει ο Αχιλλέας, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα, τουλάχιστον για φέτος χάθηκε.

Από την άλλη, η Δόξα Αργυροπουλίου, που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, είναι κι αυτήν μια ομάδα που έχει μείνει εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, μιας και εδώ και αρκετό καιρό, έχει μείνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία. Και μόνο το γεγονός ότι έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου λέει πολλά, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξη Παγκαρλιώτα, να μην έχουν το άγχος στην μεριά τους, ενόψει αυτού του παιχνιδιού, μιας και η πορεία τους μέχρι στιγμής στο Κύπελλο, θεωρείται αρκετά καλή.

Από εκεί και πέρα, αυτό που μένει να δούμε, είναι το ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, στο παιχνίδι που θα γίνει αύριο στις 15:00, στο γήπεδο της Νίκαιας.