Βαθμολογία

Φόβοι για την καριέρα του Στρούτμαν

Δυσοίωνα είναι τα νέα για την καριέρα του Κέβιν Στρούτμαν, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην γιατρός της Ρόμα θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά τον νέο τραυματισμό στο γόνατο.

Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να επανέλθει στην αγωνιστική δράση ο Κέβιν Στρούτμαν, αν και είναι μόλις 25 ετών!

Ο Ολλανδός χαφ τραυματίστηκε τον Ιανουάριο του 2014 και η αρχική εκτίμηση της Ρόμα έκανε λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων, όμως εκείνος έχει περάσει ένας χρόνος και παραμένει εκτός δράσης.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «La partita perfetta», του καναλιού GoldTv ο πρώην γιατρός της Ρόμα, Μάριο Μπρότζι, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα μπορέσει να επανέλθει στα γνώριμα για τον ίδιο επίπεδα.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε το γόνατό του μετά το πρόβλημα που είχε στον χόνδρο. Δεν βλέπω όμως επιστροφή για τον Κέβιν Στρούτμαν. Η εντύπωσή μου είναι πως η εγχείρησή του δεν πήγε καλά, αλλά δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος για να πω αν χρειάζεται νέα εγχείρηση ή όχι», είπε ο συγκεκριμένος γιατρός.