Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Μπορούμε και χωρίς Τουρέ»

Σίγουρος πως, παρά την απουσία του Γιάγια Τουρέ, η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «πολιτών».

Παρά την απουσία του όμως, ο Πελεγκρίνι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι υπόλοιποι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

«Πάντα προτιμώ να παίζω με τον Γιάγια. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και πάντοτε είμαστε καλύτεροι όταν τον έχουμε στην σύνθεσή μας. Αλλά μπορούμε να τα πάμε καλά και χωρίς αυτόν, όπως το κάναμε στα ματς με την Μπάγερν και τη Ρόμα στον όμιλο. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε» δήλωσε ο προπονητής της Σίτι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον λόγο που φέτος είναι πιο αισιόδοξος, σε σχέση με τον περσινό αποκλεισμό από τη «Μπάρτσα» στην ίδια φάση:

«Θεωρώ πως πέρυσι ήταν διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με φέτος. Κα αυτό, διότι φέτος δεν έχουμε δώσει τόσα πολλά ματς όπως πέρυσι. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτήν τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».