Βαθμολογία

Κομπανί: «Δεν φοβόμαστε τη Μπαρτσελόνα»

Κανένα φόβο για την επερχόμενη αντίπαλό τους, Μπαρτσελόνα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, δεν έχουν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, όπως ξεκαθάρισε ο Βινσέντ Κομπανί.

Αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται πως είναι οι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο αρχηγός των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανί, τόνισε πως δεν υπάρχει φόβος, ενώ σημείωσε πως η ομάδα θα πρέπει να πιάσει υψηλή απόδοση για να πετύχει τον στόχο της.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι μεγάλο και είναι ένα από αυτά που εάν έχεις μία καλή μέρα, μπορεί να είναι μία ιδιαίτερη βραδιά. Επομένως πρέπει να προετοιμαστούμε και πιστεύω πως όλοι είμαστε έτοιμοι γι' αυτό», δήλωσε αρχικά.

«Δεν τους φοβόμαστε. Δεν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο, φοβούμενος τους επιθετικούς. Θέλουμε να παίξουμε εναντίων τους. Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο να μας ανησυχήσει. Η ομάδα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο», προσέθεσε.