Βαθμολογία

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου: Όσα κατέγραψε το athleticlarissa.gr

Η ΑΕΛ ηττήθηκε στο Αλκαζάρ από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Football League. Ο αγώνας βέβαια πέρασε διά πυρός και σιδήρου αφού διακόπηκε στο 80’ με απόφαση του διαιτητή. Μετά από αρκετή ώρα επανάρχισε με το σκορ να μένει ίδιο ως το τέλος.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ δεν ήταν καλή και δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε αυτό το ντέρμπι, όπως και κανένα τη φετινή χρονιά και αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Καμία βελτίωση δεν παρουσίασε η ομάδα παρά τις πολλές και μεγάλες μεταγραφές το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα την διοίκηση της ΑΕΛ η Κυριακάτικη διαιτησία που ήταν σε κάποια σημεία εχθρική για την ομάδα! Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει επιτέλους όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε φυσικά εκεί, σας ενημέρωσε από νωρίς το μεσημέρι με πολλά ρεπορτάζ και κλείνουμε αυτή την επεισοδιακή ημέρα με ένα φωτογραφικό υλικό από τα όσα είδαμε από νωρίς στο Αλκαζάρ, μέχρι το τέλος του ματς!