Βαθμολογία

Τέλος το όνειρο για την ΑΕΛ!

Το ματς διεκόπη στο 80’ και ξεκίνησε μετά από 27 λεπτά λόγω μεγάλης έντασης στις εξέδρες *Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΛ *Πολλά τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις

Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 0-1 (52’ Μπάρμπας) μηδένισε ουσιαστικά τα όνειρα της ΑΕΛ για κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ένταση επικράτησε στο 75’ στις εξέδρες και στο 80’ έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί και να ξεκινήσει ξανά μετά από 27 λεπτά!

Ένα αποτέλεσμα που πραγματικά έκανε την κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη, αφού οι όποιες ελπίδες εκμηδενίστηκαν Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη ματς κατώτερη του αναμενομένου και απογοήτευσε τον κόσμο.

Βαρύ το κλίμα για τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα! Την Τετάρτη ακολουθεί το ματς με τον Τύρναβο ξανά στο Αλκαζάρ! Ο άσχημος καιρός δεν βοήθησε να παιχθεί ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην είναι μεγάλη και η προσέλευση του κόσμου!

Χωρίς κάποια ουσιαστική ευκαιρία το πρώτο μέρος. 5-1 οι τελικές υπέρ της ΑΕΛ, αλλά χωρίς κάποια κλασική. Κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα σε έναν πολύ κακό, λόγω της βροχής, αγωνιστικό χώρο.

Στο 49’ ο Μπόγιοβιτς σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα από την ΑΕΛ, αφού το γκολ ήταν κανονικό!

Από το 73' η ΑΕΛ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες αφού ο Πινδώνης αποβλήθηκε! Το ματς ολοκληρώθηκε με περιπετειώδη τρόπο αφού τα καθίσματα έπεφταν βροχή και σίγουρα η εικόνα ξέφυγε! Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Πίντο στο τέλος του ματς να φέρει το ματς στα ίσα.