Βαθμολογία

Ο Αγροτικός Αστέρας ευχαρίστησε...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ την Κυριακή (22/2) ανέφερε: «Με μία εκδήλωση-έκπληξη και ένα ξεχωριστό δώρο, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ευχαρίστησε ένα φίλαθλο που έχει συνδέσει τη ζωή του με την ομάδα. 

Ο κύριος Κώστας Μπουγιέτσας είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο της κοινωνίας του Ευόσμου, ένας ευγενής άνθρωπος, παραδοσιακός κουρέας στο επάγγελμα και πιστός φίλαθλος της ομάδας του τόπου του. Του Αγροτικού Αστέρα. 

Κάθε φορά που παίζει ο Αστέρας στο Δημήτρης Κοντικάκης θα τον δεις να κατηφορίζει την 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση το γήπεδο, φορώντας το γούρικο άσπρο-πράσινο κασκόλ. Αυτή η στάση του - ανεξίτηλη στο χρόνο - είναι σύμβολο της αγνής αγάπης του φίλαθλου για το άθλημα και την ομάδα του. 

Τα χρόνια πέρασαν και ο κύριος Κώστας δεν έπαψε να έρχεται στο Κοντικάκης για να στηρίξει τους «σταχυοφόρους». Από τους μεγάλους του παρελθόντος που φόρεσαν την πράσινη φανέλα, όπως ο Φοιρός, ο Κούης, τα αδέλφια Γιάννης και Γιώργος Γούσιος και πιο πρόσφατα αυτούς που άφησαν το στίγμα τους, όπως ο Τσουκαλίδης και ο Σακελλαρίδης. Στις καλές και στις κακές στιγμές δεν έλειψε από το πλευρό της ομάδας. 

Σήμερα που ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε δυνατός στις επαγγελματικές τάξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο διαχρονικός φίλαθλος της ομάδας νιώθει τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό για κάθε αγωνιστική.

Γνωρίζοντας την ιστορία του κ. Κώστα, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας οργάνωσε μία εκδήλωση προς τιμήν του πριν τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Τύρναβο. Ο κ. Κώστας με έκπληξη άκουσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου το όνομα του και να τον καλούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκεί τον περίμενε όλη ομάδα μαζί με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε., τον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος του παρέδωσε το δώρο του. Ένα κάδρο με μία φανέλα με το όνομα του. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Κώστας δεν ήταν απλός φίλαθλος. Ήταν 12ος παίκτης. Με έντονη συναισθηματική φόρτιση και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, όταν του ζητήθηκε να κάτσει παρέα με τη διοίκηση στις θέσεις των επισήμων για να νιώθει πιο ζεστά, ο κ Κώστας απάντησε: «Ευχαριστώ, αλλά η θέση μου είναι στην κερκίδα. Εκεί ζω το παιχνίδι καλύτερα»!