Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τον Μυραϊκό

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο Μυραϊκός, που κέρδισε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, την ομάδα της Ανθούπολης.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν ο Σπανός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νέλι και έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Λάρισας, απάντησε στο 35ο λεπτό, όταν ο Κόντης ισοφάρισε σε 1-1.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 37ο λεπτό, ο Σπανός έβαλε μπροστά τον Μυραϊκό, όταν έκανε το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1, βάζοντας γερές βάσεις στην νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κατσανούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-1, στο 70ο λεπτό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Σαπουνά και Ζάχο. Τέλος, να σημειωθεί πως ο Μυραϊκός έχει παράπονα για ένα ακόμα τέρμα που πέτυχε, αλλά ακυρώθηκε στην συνέχεια από τον επόπτη.

Μυραϊκός(Σάκης Τσιάρας): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Μπαντούλης, Σπανός, Νέλι, Κυριακάκης(70’ Ζαφειρίου, λ.τ.), Νέστορας(83’ Παπαχρήστος), Κατσανούλης(75’ Πασχούδης).

Ανθούπολη(Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Μπάρκας(55’ Κοτέλης), Τσιάτας(70’ Παναγούλης), Κόντης(65’ Φαμέλος), Μπλούφας, Ροκάς, Παυλίδης, Σαπουνάς, Ζάχος, Χατζής, Μακρυνίκας.

Διαιτητής: Μιχαήλ Βοηθοί: Παστάκας, Ντελέζος.

Γιώργος Μητσιούλης