Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ για τους Νέους του Τυρνάβου

Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καρδίτσα, μεταξύ των ομάδων Νέων της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Τυρνάβου. Στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου γύρου, όπου επιτεύχθηκαν 6 γκολ, δόθηκαν 2 πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Η ομάδα του Θ. Κουτσαφτίκη, η οποία παρατάχτηκε υπό της οδηγίες του βοηθού προπονητή Γεωργίου Φτεργιώτη, παρ' όλο που υπερασπίστηκε το αήττητο, που κρατάει από το τέλος του πρώτου γύρου, νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου ήταν εμφανώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και χάσανε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, ενώ επιπλέον ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα του Τυρνάβου.

Αντιθέτως υπέδειξε δύο φορές την «άσπρη βούλα» για τους γηπεδούχους, σε δύο φάσεις που αμφισβητούνται εντόνως από την ομάδα του Τυρνάβου. Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα αφήνει με πικρία προπονητή και ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου αφού μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο της νίκης, θεωρώντας ότι συνέβαλε σε αυτό και η διαιτησία.

Σκόρερ για την ομάδα του Τυρνάβου ήταν οι Τσεκούρας και Τασιούλης, ενώ το τρίτο γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ από ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας.