Βαθμολογία

Τρίποντο-ανάσα για την Νίκαια

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η ομάδα της Νίκαιας, απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας για την 25η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατάφερε έτσι να ανασάνει στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, στο πρώτο μέρος, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Γκουζιώτη και Ολαμέντι. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Φιλίππου και Καρλιάμπα, ενώ στο δεύτερο καλές φάσεις είχαν οι Νάστας, Ζαφειρίου και Τσιάτας.

Στο δεύτερο μέρος, η Νίκαια ήταν αυτήν που έφτασε στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 70ο λεπτό, ο Καραφέριας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουτσουνάκη, κάνοντας το 1-0.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Τζήκας, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Δ., Γκουζιώτης(80’ Γκερλιώτης), Τριανταφυλλόπουλος, Βούρτουρας(25’ Βέρρας, λ.τ.), Ολαμέντι(65’ Καραφέριας).

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Κουτσουνάκης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Καρλιάμπας, Ντουνούδης, Τσέλιγκας, Μακρής(50′ Κόλλιας), Νάστας, Φιλίππου(85′ Αθανασίου), Ζαφειρίου, Τσιάτας.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Καρακώστας, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης