Βαθμολογία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Δαμασιακό

Ο Α.Ο Δαμασιακός διαμαρτύρεται για την σημερινή διαιτησία του Θανάση Τζήλου που αδικαιολόγητα κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεων και στο τελευταίο δευτερόλεπτο έδωσε ανύπαρκτο κόρνερ και στη συνέχεια δημιουργήθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά μας με αποτέλεσμα να δεχτούμε τη ισοφάριση και αμέσως σφύριξε την λήξη. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με διαιτητή τον Θανάση Τζήλο που αδικεί καταφανέστατα την ομάδα του Δαμασιακού.

1. Δαμασιακός-Ηρακλής Λάρισας (χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Ηρακλή) στο 60’ και όπου η ομάδα μας προηγούταν 1-0 αγνοείσαι σκόπιμα τον επόπτη που τον επίδειξε να αποβάλει ποδοσφαιριστή την ομάδας του Ηρακλή και στο τέλος μας ζήτησε συγγνώμη ότι δεν είδε τον επόπτη.

2. Ηρακλής Χάλκης (χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα της Χάλκης που ήταν άψογη στην φιλοξενία τους) – Δαμασιακός. Σε τετ – α - τετ του ποδοσφαιριστή μας Λόλα μέσα στην μεγάλη περιοχή στο σημείο του πέναλτι ο τερματοφύλακας του Ηρακλή τον ανέτρεψε με αποτέλεσμα να δώσει το πέναλτι αλλά όχι την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα σαν τελευταίος παίχτης.

Αποτέλεσμα Θ. Τζήλου 2 κόκκινες αγνοούνται και 7 βαθμοί χαμένη για την ομάδα μας. Με υπογράφει Θ. Τζήλου το Δ.Σ. του Δαμασιακού αποφάσισε ομόφωνα να τον κηρύξει ανεπιθύμητο για την ομάδα του Δαμασιακού και δεν θα θέλαμε να μας ξανά σφυρίξει σε κανένα παιχνίδι.

Ο Α.Ο Δαμασιακός προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μερικοί διαιτητές να προσπαθούν να τον βάλουν τρικλοποδιές. Εμείς σαν ομάδα Δ.Σ και φίλαθλοι δεν θα το επιτρέψουμε να τους περάσει. Όσο για το πόσο κάλος διαιτητής είναι να το δει όλη η Ελλάδα στο αγώνα Πιερικός – Ηρακλής Θεσσαλονίκης ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή έκανε τον τερματοφύλακα αλλά και κει δεν είδε τίποτα.

Το Δ.Σ του Α.Ο. Δαμασιακού