Βαθμολογία

Στον ίδιο ρυθμό ο πρωτοπόρος

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Αμπελωνιακός, μέσα στην έδρα της Δάφνης Γλαύκης, για την 25η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας και διατήρησε έτσι την διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες που τον ακολουθούν, μιας και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μπίκος έβγαλε με ωραία πάσα τον Κακαβίτση, σε θέση βολής και αυτός κατάφερε να σημειώσει το 0-1.

Η ομάδα της Γλαύκης, προσπάθησε να απειλήσει με τους Πίρε και Κουτή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Παλάσκα, Κακαβίτση και Μπίκο.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει, όταν στο 82ο λεπτό, ο Νίκος Τσιώλης, βρήκε με μπαλιά τον Μπατζογιάννη και αυτός έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Και εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, ο Αμπελωνιακός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό, ο Κώστας Γρηγορίου, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κωτούλας, με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αμπελωνιακός έχει παράπονα από την διαιτησία, για πέναλτι που, οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης, Σμυρλής, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Βεργής, Αγγελακόπουλος, Πίρε(50’ Βράκας, λ.τ.), Κουτής(70’ Τσιώλης Ν.), Μίχος(83’ Τζιότζιος).

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Περήφανος(55’ Χατζούλης, λ.τ.), Πρικάκης, Γκόλτσιος, Κωτούλας, Κούρος, Γρηγορίου, Μπίκος, Τσετιροκλής, Κακαβίτσης, Παλάσκας(35’ Πατρίκος, λ.τ., 75’ Βούκιας).

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Γκαρέλης, Ευστρατίου.

Γιώργος Μητσιούλης