Βαθμολογία

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλο (1-1) ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Κεραυνό Παραποτάμου. Σε ένα παιχνίδι που ήταν κακό από ποιότητα αλλά η ισοπαλία ευνοεί μάλλον περισσότερο τους φιλοξενούμενους που προσπαθούν για την σωτηρία.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα (ο Καρκαντάς λάμβανε φροντίδα γιατρού) και θα ανοίξουν το σκορ με τον Κόκκινο με σουτ να κάνει το 1-0. Επίσης στο 39’ ο Καρανίκας θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο αουτ. Η ισοφάριση θα έρθει στο 35’ με τον Μπουζώνα με ωραίο σουτ να σκοράρει κάνοντας το 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο Παραπόταμος προσπάθησε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Καρανίκας θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση ύστερα από πάσα του Δαλακώνη και στο 65’ με τον Καπετάνιο να χάνει τετ-α-τετ. Απο την άλλα μεριά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Φουσίκα και ακόμη ένα σουτ πάλι του Φουσικα να περνά λίγο άουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς (5′ Μπουζώνας), Τίκος (15′ λ.τ. Τζουμάκας), Χρόνης, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Αργύρης, Γκαραλιάκος (65′ Αλεξόπουλος), Τέας, Φουσίκας, Νικούλης.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος (76′ Μούμος), Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Τσιτσιούμης, Δαλακώνης, Τάκε, Καρανίκας, Κόκκινος  (85′ Σαΐτης), Καπετάνιος, Συκιώτης (70′ Κουκουτσέλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Ρεντόπουλος Ι., Τέγος Α.

Βασίλης Παπαχατζής