Βαθμολογία

Έφυγε με τον πόντο στο τέλος

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση, ανάμεσα σε Δαμασιακό και Αστραπή Νέας Πολιτείας, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Γανό, στο 30ο λεπτό να σημειώνει το 1-0. Στην συνέχεια, η ομάδα του Χρήστου Λόλα, έχασε ευκαιρίες με τους Μπουκουβάλα, Λόλα και Γωγάκο.

Από την άλλη, η Νέα Πολιτεία, προσπάθησε να απειλήσει με τον Αποστόλου που είχε από μία ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει και να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Συγκεκριμένα, ο Φλώρος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Καψιώχας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαστοροδήμου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τις καθυστερήσεις που έδειξε ο διαιτητής, καθώς θεωρούν πως κρατήθηκε αρκετά μεγάλος χρόνος καθυστερήσεων.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Λέτσιος, Οικονόμου, Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας(90’+4’ Σεΐζης), Μουσιάρης, Γωγάκος(86’ Δούκας), Μπουκουβάλας(90’ Τσιτουρτζής), Γανός.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Μούτσα, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Καψιώχας, Μπατζέλας(90’ Τάτσιος), Φλώρος Β., Κυριάκος, Σουλτούκης(85’ Μπάρδας), Καλτσάς(80’ Μπάνος), Αποστόλου.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης