Βαθμολογία

Ο Ηλίας Γκουντάρας έδειξε τον δρόμο

Νίκη έκπληξη πήρε η Μελιβοία κόντρα στην πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Φαλανιακού με 2-1. Ο Γκουντάρας σκόραρε και τα δύο γκολ για την ομάδα του για να πάρουν αυτή την εντός έδρας νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να ανοίγουν από νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα στο 15’ ο Πασιάς θα κάνει την σέντρα με τελικό αποδέκτη τον Γκουνταρά και ο τελευταίος θα κάνει το 1-0. Ακολούθησαν άλλα δύο τετ-α-τετ χαμένα με τους Γκουνταρά και Γεωργούλα στο 25’και 35 αντίστοιχα να μην μπορούν να βρουν δίχτυα σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Μπλέντι, Ιγγλέζο και Παπαγεωργίου χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και στο 52’ ο Αλεξανδρής με υπέροχο κοντινό πλασέ θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα κάνει το 1-1 για να ακολουθήσουν δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Βαρσάμη και Αλεξανδρή. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και στο 70’ ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Λιάκου ο οποίος θα κάνει την παράλληλη σέντρα και τον Γκουντάρα με προβολή να κάνει το τελικό 2-1. Για να φτάσουμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό ο Βαρσάμης κάνει το γέμισμα με τελικό αποδέκτη τον Ιγγλέζο ο οποίος με κεφαλιά θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει αλλά δεν υπολόγισε στα αντανακλαστικά του αντίπαλου τερματοφύλακα που ενστικτωδώς θα αποκρούσει και θα κρατήσει το σκορ σε 2-1.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Παπαηλίας, Σουφχάρας, Κατσιάνος, Λιάκος, Γεωργούλας (75′ Πενίκης), Σιμψιρής, Λουκανίκας, Ντούμος, Πασιάς Π., Γκουντάρας Ηλ. (80′ Καλόγηρος).

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι (80′ Πανταζής Θ.), Βαρσάμης, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Ζαχαρός, Γούλας.

Βασίλης Παπαχατζής