Βαθμολογία

Νίκη παραμονής το Αβέρωφ!

Μία σημαντική νίκη σημείωσε το Σάββατο στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ που κέρδισε με σκορ 1-0 τους Αγίους Αναργύρους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη, κάτι που το πέτυχαν στο φινάλε.

Οι Άγιοι Ανάργυροι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και γενικά η εικόνα τους δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο 13’ ένα καλό σουτ του Κουσιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αβέρωφ. Στο επόμενο λεπτό κάθετη πάσα του Καφφέ στον Ντούγκο, ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Παυλόπουλο, όμως ο τελευταίος έκανε σωτήρια απόκρουση.

Στο 40’ ο Ταρταμπούκας έχασε κλασσική ευκαιρία να ανοίξει τι σκορ, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας των Αγίων Αναργύρων. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παυλόπουλο.

Στο 55’ ο Ταρταμπούκας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε πάνω από το τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα του Παυλόπουλου.

Αβέρωφ Λάρισας (Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Μηνάς, Χατζής, Γουργιώτης, Ελευθέρογλου Γ. (88’ Μητρακούλης), Κλεισιάρης, Ντούγκος (81’ Τσιαντούλης), Καφφές, Κολοβός, Ταρταμπούκας (90’ Τσαντζαλής), Τσιρβούλης.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Ιλιάζι, Παναγιώτου, Παπακώστας (20’ λ.τ. Ευαγγέλου), Τσιφλίζογλου, Κουσιάς (69’ Γαδιτσάκης), Μούμος, Πλιάγκας, Χατζής (46’ Σαλγκάμης), Αμαρλαριώτης, Βιλανάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Καρδούλας Γ., Γκόγκος Η.