Βαθμολογία

Εύκολα η Χάλκη

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πήρε ο Ηρακλής Χάλκης απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης όπου είχε πολλές απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ένα ημίχρονο αλλά στο 2ο δέχθηκαν και τα δύο γκολ (2-0).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία ιδιαίτερη φάση εκτός αυτής του Σπανού στο 27’ όπου έκανε το σουτ όμως ο Χαβίλας θα αποκρούσει. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και με το καλημέρα η συνεργασία των αδερφών Κουσιώρα θα καταλήξει σε γκολ. Ο Κουσιώρας Νίκος με κάθετη πάσα θα βρει τον Κώστα Κουσιώρα ο οποίος με πλασέ θα κάνει το 1-0 στο 46ο λεπτό.

Το 2-0 θα έρθει μετά από 5 λεπτά από τον Τζατζάκη να πλασάρει σωστά στην αριστερή γωνία του Παναγιοτόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν με τον Σπανό αλλά το σουτ του θα περάσει λίγο άουτ για να ακολουθήσουν 2 δοκάρια για την ομάδα της Χάλκης με τους Κουσιούρα Κ. και Πριφτη στο 71 και 75 αντίστοιχα.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Γουργιώτης, Αλμυρούλης, Πρίφτης, Σταμάτης, Παπαδημητρίου, Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Σ. (55′ Κοττάκος), Κουσιώρας Κ., Τζατζάκης (65′ Ζησάκης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Ματζαφλάρας, Ναΐμ, Λεωνιδάκης, Εμμανουήλ (46′ Μονάντερος), Μανάκας, Μιχαήλ, Γκαλγκανόπουλος, Μπαμπάλης, Κοταρέλας, Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα : Ντελέζος, Ντούρμα, Γιάντσης.

Βασίλης Παπαχατζής