Βαθμολογία

Ήττα για τον Οικονόμο στα Τρίκαλα

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε την ήττα στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-0 και η συνέχεια έγινε δυσκολότερη. Από την άλλη το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη σημείωσε δύο γκολ στην επανάληψη και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήταν μαχητική, προσπάθησε όμως στην επανάληψη δέχθηκε δύο γκολ και δεν μπόρεσε να απαντήσει. Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν τρανταχτές φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος, όμως με την έναρξη του β’ μέρους έκαναν μεγαλύτερη προσπάθεια. Στο 60’ πήραν προβάδισμα με το σουτ του Καμπλιώνη που έγραψε το 1-0 από το ύψος της περιοχής και στο 71’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με το γκολ του Σαχινίδη κι έφτασαν έτσι στο 2-0.

Τρίκαλα (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Γιώτας, Τέλος, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Βαγγελή, Σπάσιτς, Μηνάς (57΄ Κέρι), Καμπλιώνης (87΄Παπαευθυμίου Π.), Πέντσας, Σαχινίδης (80΄Μηνάς).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Καρακώστας, Μάντζιος, Κουμπούρας (87΄Σακοράφας), Μπαλής, Νάνος, Αγροδήμος (67΄Τόλιος), Κουλτσιάκης (78΄Σενκάι), Καραγκούνης, Χάμος.

Πηγή εικόνας: sportrikala.gr