Βαθμολογία

Θριάμβευσε η Επισκοπή

Ανεβαίνει στη βαθμολογία της Football League η Επισκοπή, που συνέτριψε 4-1 την Ερμιονίδα στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Το 1-0 για το σύνολο του Γιάσμικο Βέλιτς έκανε στο 12' ο Λάμπρου με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 27' η ομάδα της Αργολίδας έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κολόκας είδε κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Δουμάνη.

Στο 28' ο Δελήμπασης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 2-0. Στο 61΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παβίσεβιτς, ύστερα από ανατροπή του Βλαχόπουλου από τον Μποτωνάκη. Οι Κρητικοί ήταν, ωστόσο, ασταμάτητοι. Στο 75' ο Πετράκος ευστόχησε με σουτ, ενώ στο 78' ο νεοαποκτηθείς Πάλλας βρήκε δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε (67' Πάλλας), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Μανουσάκης, Δουμάνης (62' Πετράκος), Βιτώρος.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ταπέ, Δωματάς, Τούτοριτς (73' Στάικος), Σβόγιτς, Τσακόν (55' Ιασωνίδης), Βλαχόπουλος, Σαμαράς (34' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.