Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Δεν χρειάζεται τώρα το νέο συμβόλαιο»

Θέση επί του θέματος που φερόταν να έχει προκύψει με την πρόθεση της Τσέλσι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζοσέ Μουρίνιο πήρε ο Πορτογάλος κόουτς, τονίζοντας ότι δεν είναι ανάγκη να υπογράψει αυτή τη στιγμή νέο συμφωνητικό και πως όλα βαίνουν καλώς στην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία. 

Ο «special one» δεσμεύεται μέχρι του 2017 με τους «μπλε» και από το πρωί κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στα οποία γινόταν λόγος για σχέδιο των διοικούντων τον λονδρέζικο σύλλογο ώστε να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Μουρίνιο και να εξασφαλίσουν την παρουσία του στην ομάδα για πολλά ακόμα χρόνια.

Ερωτηθείς γι' αυτή την ιστορία στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο «Μου» απάντησε: «Δεν χρειάζομαι νέο συμβόλαιο. Δεσμεύομαι με την Τσέλσι γι' ακόμα δύο χρόνια. Δεν θα δώσω δικαίωμα να κυκλοφορήσουν σενάρια για το μέλλον μου. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν έχω καμία πρόθεση αποχώρησης και θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι στην Τσέλσι. Όμως, δεν περιμένω καμία νέα προσφορά από τον σύλλογο αυτή τη στιγμή. Το συμβόλαιό μου είναι σε πλήρη ισχύ και όλα είναι καλά».