Βαθμολογία

Ρότζερς: «Δεν υπάρχει θέμα»

Στο παρελθόν θέλει να αφήσει ο Μπρένταν Ρότζερς το περιστατικό μεταξύ Μπαλοτέλι και Χέντερσον σχετικά με την εκτέλεση του πέναλτι στον αγώνα με την Μπεσίκτας, στηρίζοντας την απόφαση του Ιταλού.  

Εξηγήσεις ώστε να λύσει τυχόν παρεξηγήσεις έδωσε ο Μπρένταν Ρότζερς κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, σχετικά με το χθεσινό συμβάν στο οποίο εκτός από τους δυο πρωταγωνιστές ενεπλάκη με τα σχόλια του στην ITV και ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ.

«Πιθανότατα πήρε περισσότερη έκταση από ότι πραγματικά ήταν. Σκοράραμε το πέναλτι και είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι αυτοί που τα εκτελούν. Προφανώς όταν παίζει ο Στίβεν είναι φυσιολογικά ο Νο1 εκτελεστής. Με τους παίκτες που ήταν αρχικά στην ομάδα χθες, ο Τζόρνταν ήταν ο υποψήφιος εκτελεστής. Αν ο Τζόρνταν, ο Στίβεν και ο Μαριο είναι στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο διάστημα, τότε θα έχουμε είτε τον Στίβεν είτε τον Μάριο. Χθες ο Τζόρνταν επέδειξε ομαδικό πνεύμα. Σεβάστηκε τον Μάριο και το ότι είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις και του επέτρεψε να το εκτελέσει. Ο Μάριο είχε την ψυχραιμία και την ηρεμία να το εκτελέσει» τόνισε ο Ρότζερς. «Πήραμε το πέναλτι και κερδίσαμε το παιχνίδι» κατέληξε.

Αναφερόμενος στον Χέντερσον, ο τεχνικός της Λίβερπουλ τοποθετήθηκε και στο θέμα της διαδοχής του Στίβεν Τζέραρντ όταν αυτός θα αποχωρήσει από το «Ανφιλντ» το καλοκαίρι. «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε ήρεμα με τον Τζόρνταν. Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τον κάνουν τον επόμενο Στίβεν Τζέραρντ. Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν είναι αυτός ο τύπος παίκτη. Ο Τζόρνταν είναι σπουδαίος παίκτης, ακούραστος στο να τρέχει, ικανός και για να δίνει τα πάντα για την ομάδα. Είναι ακόμη νέος, και όπως είπα, δεν είναι αυτόματη η επιλογή να γίνει ο επόμενος αρχηγός της ομάδας. Αυτή την στιγμή, όταν δεν παίζει ο Στίβεν, είναι ο υπαρχηγός και ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτό το ρόλο».