Βαθμολογία

Ο Άγιος Θωμάς έβαλε πλώρη για ψηλά!

Έκοψε την Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα ο Άγιος Θωμάς έκοψε την Παρασκευή το βράδυ στο καφέ «Σούσουρο» στην πλατεία Νεάπολης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλοι από την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν παρόντες σε αυτή την ωραία στιγμή όπου είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Η ομάδα του Αγίου Θωμά φέτος κάνει μια εκπληκτική χρονιά στην Β’ ΕΠΣΛ και παρότι ξεκίνησε με άλλα σχέδια, η πορεία της δείχνει πως μπορεί να κυνηγήσει και την άνοδο.

Ο πρόεδρος κ. Ηλίας Νάκος άνοιξε το χορό, κόβοντας την πίτα, ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες καλή χρονιά με υγεία και με μεγάλη χαρά τόνισε πως είναι κρυφό όνειρό του να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.

Τα φλουριά κέρδισαν οι: Αντωνόπουλος Αθανάσιος (κέρδισε μια ξυλόγλυπτη εικόνα την οποία φιλοτέχνησε ο προπονητής της ομάδας κ. Κυριάκος Βασίλης), Μπαρτζιάλης Βασίλης (κέρδισε μια αθλητική φούτερ), Καραγιάννης Σόλων (κέρδισε μια αθλητική φόρμα).

Χορηγοί της ομάδας είναι οι: ΑΦΟΙ Κουτίνα (χορηγός φανέλας και επίσημος αντιπρόσωπος Romano Autogas Θεσσαλίας). Μάλιστα ο κ. Κουτίνας Ιωάννης βρέθηκε στην εκδήλωση, το καφέ «Σούσουρο» στην πλατεία Νεάπολης, το ζαχαροπλαστείο Οικονόμου που προσέφερε και την τούρτα, το καφέ West Side, το καροσσερί ο «Άγιος», οι τέντες Γιαννακάκης, Καργκόγλου Ηλίας (Force) και το ουζερί «Μούχα».