Βαθμολογία

Σπάσιτς: «Τα πάντα για την άνοδο!»

Το ντεμπούτο του Στέφανου Σπάσιτς με την φανέλα των Τρικάλων ήταν ιδανικό καθώς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν την Κυριακή του Βατανιακού με 2-0.

«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και την διάθεση για καλό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο» τονίζει αρχικά ο 27χρονος μέσος του ΑΟΤ στο "goaltrikala" και συνεχίζει: «Η Τσαριτσάνη είναι μια καλή ομάδα που έκανε ζημιά στον Καραϊσκάκη και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται προσοχή και στα 90 λεπτά. Θα πρέπει να μπούμε σοβαρά από το 1ο λεπτό και να δείξουμε εξ” αρχής το πόσο θέλουμε το ματς. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις. Είναι φυσικό και επόμενο οι ομάδες που έρχονται στα Τρίκαλα να κλείνονται αλλά έχουμε ρίξει βάρος σε αυτό τον τομέα. Θα αντιμετωπίσουμε και άλλες ομάδες, πόσο μάλλον στο γήπεδο μας όπου όλοι έρχονται να κάνουν τη ζημιά. Το να κόψουν βαθμούς από τα Τρίκαλα είναι σίγουρα μια επιτυχία για τους αντιπάλους τους».

Στην Κατερίνη ο κόσμος στήριξε την ομάδα: «Ο κόσμος δίνει παντού το παρών και τον ευχαριστούμε για αυτό. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, να συνεχίζει να μας στηρίζει πράγμα που γίνεται και τον ευχαριστούμε για αυτό αλλά να ξέρουν όλοι θα κάνουμε τα πάντα η ομάδα να πάρει την άνοδο στην football league και όλοι ήρθαμε για αυτό το σκοπό. Θέλουμε το Σάββατο τους τρεις βαθμούς και ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό μας».