Βαθμολογία

«Επιλογή μου να φύγω από την Τσέλσι»

Καθαρά προσωπική ήταν η απόφαση του Αντρέ Σούρλε να αποχωρήσει από την Τσέλσι για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, καθώς όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην «BILD», ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμούσε την παραμονή του στο Λονδίνο. Τους λόγους που αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο της Τσέλσι και να ανοίξει ένα νέο, αγωνιζόμενος στη Βόλφσμπουργκ, εξήγησε ο Αντρέ Σούρλε.

Ο Γερμανός διεθνής αναφέρθηκε στην αγάπη του για τους «μπλε», ωστόσο επεσήμανε πως μετά από ένα σημείο, δεν μπορούσε να κάνει τα πράγματα που θέλει, με αποτέλεσμα να επιλέξει τους «λύκους», παίρνοντας προηγουμένως και το «Οκ» από τον Γιόακιμ Λεβ.

«Είμαι φίλος της Τσέλσι από τότε που ήμουν παιδί και ήμουν καλά εκεί μέχρι και την τελευταία μέρα. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και να διασκεδάσω, κάτι που δεν μπορούσα άλλο να κάνω εκεί», δήλωσε αρχικά.

«Η Βόλφσμπουργκ ίσως να είμαι ένας μικρότερος σύλλογος για το σκέφτηκε πολύ πριν αποδεχτώ την πρόταση. Θα μπορούσα να είχα παραμείνει στην Τσέλσι. Ο Μουρίνιο με ήθελε», ανέφερε στη συνέχεια, για να προσθέσει:

«Μίλησα και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, σχετικά με τη Βόλφσμπουργκ και που είπε ότι θα ήταν εξαιρετικός προορισμός για εμένα».