Βαθμολογία

Άγνοια για MLS ο Χάουαρντ

Απολύτως τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων του MLS να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν γνωρίζει ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες του MLS ΝΑ έχουν προσεγγίσει τον Τιμ Χάουαρντ σχετικά με τις πιθανότητες συνεργασίας τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 35χρονος ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το 2019, τότε δηλαδή που θα κρεμάσει και τα γάντια του. Παράλληλα σημείωσε πως νιώθει καλά στο Μερσεϊσάιντ, δηλώνοντας άγνοια για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί.

«Φαίνεται πως έχουν ειπωθεί πολλά για την επιστροφή μου και δύο εβδομάδες πριν, κάποια πράγματα εμφανίστηκαν στο twitter και έλαβα όλων των ειδών τα τηλεφωνήματα. Έπρεπε να καλέσω τον ατζέντη μου για να δω τι συμβαίνει, επειδή δεν ήξερα τίποτα και τελικά ούτε εκείνος ήξερε», ανέφερε πρωτίστως.

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου με την Έβερτον και στο τέλος αυτού θέλω να σταματήσω να παίζω, επομένως δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ανάμεσα σε αυτό το διάστημα. Είναι μία δουλειά, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι. Δεν ξέρω τίποτα για τις συγκεκριμένες φήμες, πρέπει να είμαι ειλικρινής», επεσήμανε.