Βαθμολογία

Τέλος η σεζόν για Ντάμετ!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν θα μείνει ο μπακ της Νιούκαστλ, Πολ Ντάμετ, ο οποίος γλύτωσε πάντως την επέμβαση. Ξέμειναν από αμυντικούς οι «καρακάξες».

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο ο 23χρονος άσος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Τζον Κάρβερ, με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «καρακαξών» να κάνουν λόγο για απουσία 10-12 εβδομάδων!

Κάτι που σημαίνει πως η φετινή σεζόν ουσιαστικά ρίχνει αυλαία για τον Ουαλό άσο, ο οποίος πάντως απέφυγε τα χειρότερα, καθώς αρχικά υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για χειρουργική επέμβαση ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Ντάμετ αποτελούσε βασική επιλογή για την άμυνα της Νιούκαστλ φέτος, πραγματοποιώντας συνολικά 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τις 21 εκ των οποίων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον η ομάδα της Β.Αγγλίας μένει ουσιαστικά με μόλις τέσσερις επιλογές για την άμυνα, καθώς υγιείς είναι  οι Κολοτσίνι, Γιάνμαατ, Γουίλαμσον και Αϊνταρά και τραυματίες οι Στίβεν και Ράιαν Τέιλορ.