Βαθμολογία

Έκοψε την πίτα του ο Μαχητής Τερψιθέας

«Ξαναρχόμαστε» το σύνθημα του προέδρου της ομάδας Βάϊου Κυριτσάκα

Την Τετάρτη το βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην ταβέρνα «Ροδίνι».

Της Βάσως Γκατζούλη

Το γεύμα ήταν πλούσιο, τα χοιρινά ήταν προσφορά του Δημήτρη Μπατρακούλη, το ένα αρνί πρόσφερε ο Αθανάσιος Φασούλας, το άλλο ο Κωνσταντίνος Πατσιούρας και το τρίτο η ομάδα. Η πίτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Ιωάννη Οικονόμου, το φλουρί είχε αντίτιμο 100 ευρώ και το κέρδισε ο Βασίλης Τσιώμης.

Παρόντες όλη η διοίκηση, ξεκινώντας από τον πρόεδρο κ. Βάϊο Κυριτσάκα, τον αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πατσιούρα, δεύτερο αντιπρόεδρο τον κ. Αντώνη Κυριτσάκα, ταμεία κ. Ιωάννη Μύτιλη, τα μέλη κ. Αχιλλέα Παπαρσένο και κ. Αχιλλέα Πάτσιο και φροντιστή και βοηθό προπονητή κ. Αστέριο Γεωργαντζά. Σύσσωμη επίσης η ομάδα με τον τεχνικό κ. Γιώργο Καμάκα.

Παραβρέθηκε ο χορηγός της φανέλας 2014 – 2015 κ. Βασίλη Δούνη (Bar Babel). Επίσης ο χορηγός της ομάδας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο παλιός ιερολοχίτης κ. Παναγιώτης Ταστεμερίδης, ο οποίος έκανε την ευχή η ομάδα να κάνει 10 στα 10 και να καταφέρει να σωθεί.

Η βραδιά ήταν όμορφη και παρά την δύσκολη θέση στην οποία είναι η ομάδα συνεχίζουν, ελπίζοντας πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Διά στόματος του προέδρου κ. Βάϊου Κυριτσάκα, ανέφερε στο athleticlarissa.gr τα εξής: «Προσωπικές ευχές σε παίκτες και τις οικογένειές τους χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε μάθει να είμαστε κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα, σαν διοίκηση αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη, για τα φετινά τεκταινόμενα. Κάποιοι έδωσαν πολλές υποσχέσεις που δεν τήρησαν. Εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε από το αδιέξοδο αυτή την ομάδα και πάλι να πρωταγωνιστήσει όπως της αξίζει με όποιο κόστος και αν χρειαστεί γιατί η αγάπη είναι μία (Μαχητής Τερψιθέας). «Ξαναρχόμαστε» και με πολλές εκπλήξεις δεν πειράζει σε όσους μας υποτίμησαν, αποδείξαμε πως τουλάχιστον παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».