Βαθμολογία

Τρία ματς «φωτιά» για την ΑΕΛ

Στόχος το 3Χ3 πριν το ρεπό…

Η νέα βαθμολογική απώλεια στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για νέα «γκέλα» στην ΑΕΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι σίγουρα η… αναμενόμενη, από εκεί και πέρα όμως μόνο τα αποτελέσματα μπορούν τώρα να λειτουργήσουν ως «αντίδοτο» στην σημερινή κατάσταση.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΛ στις επόμενες τρεις αγωνιστικές σίγουρα είναι καθοριστικό και θα πρέπει να κάνει το 3Χ3 για να πατήσει καλά στα πόδια της για την υπόθεση τριάδα που αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Την προσεχή Κυριακή ακολουθεί το θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (18η αγωνιστική). Ένα παιχνίδι που θα πρέπει η ΑΕΛ να το κερδίσει αφού μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει ένα ντέρμπι!

Την Τετάρτη και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής η ΑΕΛ θα παίξει κόντρα στον Τύρναβο (είναι τυπικά γηπεδούχους) στο στάδιο Αλκαζάρ σε ένα ματς που σίγουρα είναι στα μέτρα της.

Τέλος την Κυριακή (1/3) θα υποδεχθεί στο Αλκαζάρ τον Αιγινιακό (20η αγωνιστική) που σίγουρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Άρα λοιπόν η ΑΕΛ μπορεί να πάρει εννέα βαθμούς στο… σπίτι της και να πάει με άλλη ψυχολογία για την τελική στροφή του πρωταθλήματος. Τέλος να θυμίσουμε πως μετά τα τρία αυτά ματς ακολουθεί για την 21η αγωνιστική το καθορισμένο ρεπό.