Βαθμολογία

Στεφανίδης: «Αναστρέψιμη η κατάσταση!»

Ο Αγροτικός Αστέρας θα επιδιώξει τη νίκη με τον Τύρναβο και ο έμπειρος φορ Νέστορας Στεφανίδης σε συνέντευξη στο επίσημο site του συλλόγου τόνισε:

- Νέστορα, σκοράροντας στο ΕΑΚ του Βόλου έφτασες ήδη τα δύο γκολ με τη φανέλα του Αστέρα. Βρισκόμενος μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα, πως κρίνεις τις πρώτες σου εμφανίσεις;

Δεν είμαι ικανοποιημένος 100%. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνομαι και αυτό πιστεύω ότι θα συμβαίνει συνολικά στην ομάδα, γιατί έχουν μπει αρκετοί νέοι παίκτες στο σύνολο και δεν υπάρχει ακόμα απόλυτη ομοιογένεια.

- Ο Αστέρας μετρά πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη;

Είμαι σίγουρος ότι ακόμα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό και να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο για να επικρατήσουμε. Ο στόχος δεν είναι εύκολος. Είναι πάρα πολύ δύσκολος, αλλά αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε μέσα από πολύ δουλειά και πίστη.

- Η αναμέτρηση με τον Τύρναβο είναι κρισιμότατη για τη μάχη της παραμονής. Θα αντέξει η ομάδα στην πίεση του αποτελέσματος;

Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ποιοτικό και έμπειρο. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να "δέσουν" οι νέοι παίκτες με τους παλιούς. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και είναι αποφασισμένος να καταθέσει και τη ψυχή του στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το απόγευμα του Σαββάτου θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι μονόδρομος.

- Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι φυσιολογικά απογοητευμένοι. Μιλώντας εκ μέρους του εαυτού σου, αλλά και εκ μέρους των συμπαικτών σου, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις τους στείλεις;

Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν βοηθά η μιζέρια και η ηττοπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα πρέπει να κοιτάνε την επόμενη μέρα. Εμείς αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και ελπίζω ο κόσμος να ενισχύσει τον αγώνα μας. Ποδοσφιαριστές και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα και το Σάββατο σαν μία γροθιά να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη.