Βαθμολογία

Διπλό στην Ορεστιάδα η Δόξα Δράμας

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Δόξα Δράμας, που στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική κέρδισε 0-3 τον Έβρο Σουφλίου. Το ματς διεξήχθη στην Ορεστιάδα, καθώς το γήπεδο στο Σουφλί έχει κριθεί ακατάλληλο, με τους «μαυραετούς» να φτάνουν σχετικά εύκολα στο τρίποντο.

Ένα τρίποντο που επέτρεψε στην ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 10η τους τυπικά γηπεδούχους. Η Δόξα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 18’ όταν ο Χαριτωνίδης άνοιξε το σκορ βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Αρχικά στο 83’ ο Δούμπλατζης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Κανετίδης στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Βογιατζής, Λαμπερνάκης, Μπάμνιος (82’ Φέτσης), Λίτσιος, Κίτσος, Γαβανάς (68’ Δραγανίδης), Μάτεφ, Ευφραιμίδης, Αμέτ Ερκάν, Σκερλετίδης, Τοπούζης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Γελαδάρης, Ντουτσαρίδης, Λάσπατζης, Κανετίδης, Πετρόπουλος (64’ Κυριακίδης), Παπαβασιλείου (75’ Δούμπλατζης), Μουδούρογλου.