Βαθμολογία

Ζιάγκας: «Θα σωθούμε και θα φτάσουμε ψηλότερα»

Ο Κεραυνός Παραποτάμου, πήρε μεγάλη νίκη επί του Σμόλικα Φαλάνης, χθες το απόγευμα για την εμβόλιμη 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, μιας και κέρδισε με σκορ 3-0. Η νίκη αυτήν, έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Κεραυνού, η οποία πλέον προετοιμάζεται για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι απέναντι στο Μακρυχώρι, που είναι το Σάββατο.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Ζήση Ζιάγκας, ο οποίος μίλησε για την νίκη της ομάδας του, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αετό, αλλά και για την σωτηρία της ομάδας, που είναι άλλωστε και ο στόχος φέτος. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Σμόλικα, οι αντίπαλοι μας, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, ενώ είχαν και δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν τυχεροί και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στην συνέχεια, το παιχνίδι άνοιξε και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα, με αποτέλεσμα να πάρουμε την νίκη».

-Σχετικά με το τοπικό ντέρμπι κόντρα στο Μακρυχώρι το Σάββατο;

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται τοπικό ντέρμπι, απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου. Ο αντίπαλος μας έχει μια καλή βαθμολογική θέση, πράγμα που σημαίνει πως θα παίξει χωρίς άγχος και πίεση για τους βαθμούς. Πρόκειται για μια δυνατή και προπονημένη ομάδα. Από την άλλη, εμείς δεν έχουμε τα περιθώρια να χάνουμε βαθμούς και σε κάθε ματς θέλουμε να παίρνουμε ότι καλύτερο».

-Πιστεύετε ότι η ομάδα στο τέλος θα σωθεί;

«Θεωρώ, ότι η βαθμολογία αυτήν την στιγμή δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε πολύ ψηλότερα, όμως είχαμε κάποιους τραυματισμούς και σε μερικά παιχνίδι ήμασταν άτυχοι. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και η ομάδα θα ανέβει περισσότερο βαθμολογικά».

-Τι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζετε αυτήν την στιγμή;

«Αυτήν την στιγμή έχουμε κάποια μόνιμα προβλήματα τραυματισμών. Ο Καραούλης και ο Ζυγοροδήμος, είναι δύο βασικοί παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό. Από εκεί και πέρα, είναι και η κούραση που παίζει ρόλο, μετά από τόσα απανωτά παιχνίδια, ωστόσο αυτό είναι κάτι που αφορά και τους αντιπάλους. Πιστεύω, πως όποια ομάδα είναι περισσότερο προπονημένη, στο τέλος θα τα καταφέρει».

Γιώργος Μητσιούλης