Βαθμολογία

Όλα τρία στο Βλαχογιάννι

Ισόπαλη και με σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση του πρωτοπόρου της Α’ ΕΠΣΛ, Αμπελωνιακού, στο Βλαχογιάννι, απέναντι στην τοπική Δόξα. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν πολύ καλό με εναλλαγές στο σκορ, ενώ όσοι το παρακολούθησαν σίγουρα το ευχαριστήθηκαν.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Παλάσκας έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όταν έκανε το 0-1. Στο 11’ η Δόξα απάντησε, όταν ο Νίκος Μήσιος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τζιαρτζιάνης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του, για το 1-1. Στο 23’ ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κουρούμαλος ισοφάρισε για τον Αμπελωνιακό, κάνοντας το 2-2, όμως ο Κοντοθανάσης, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του Νίκου Φακίτσα, κάνοντας το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αμπελωνιακός κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς, όταν στο 54ο λεπτό, ο Κώστας Γρηγορίου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Δύο λεπτά αργότερα, το Βλαχογιάννι, είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη ενώ η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, έχασε ευκαιρίες στην συνέχεια με τον Παλάσκα.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Παναγιώτου, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος, Πατσιωτός, Καρατζιώλης.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Περήφανος, Τζιαρτζιάνης, Πρικάκης, Κοτούλας, Γρηγορίου, Μπίκος, Παλάσκας, Βούκιας(80’ Νικολακόπουλος), Κουρούμαλος(90’ Πατρίκου), Τσετιροκλής(83’ Χατζούλης).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Ρεντόπουλος, Δήμου.

Γιώργος Μητσιούλης