Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό παιχνίδι

Ισόπαλη με το εντυπωσιακό σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φαλανιακό και Αετό Μακρυχωρίου για την 24η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Το παιχνίδι, είχε αμείωτο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνουν πολλά γκολ.

Στο 18ο λεπτό, ο Νικούλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όταν σημείωσε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φαλανιακός ισοφάρισε, όταν ο Αλεξανδρής εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Λιλολάρι με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 37’ το Μακρυχώρι μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Γκαραλιάκος έκανε το 1-2, ενώ ένα λεπτό πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Φαλανιακός ισοφάρισε εκ νέου, αυτήν την φορά με προβολή του Βαρσάμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νικούλης έβαλε για ακόμα μια φορά μπροστά το Μακρυχώρι, όταν έκανε το 2-3, στο 75ο λεπτό, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Λιλολάρι ισοφάρισε και πάλι για τον Φαλανιακό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3, έπειτα από ενέργεια του Παπαγεωργίου.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Βάιος, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Σουλιώτης(70’ Πανταζής Γ., λ.τ.), Βαρσάμης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Αλατάς(77’ Πανταζής Θ.), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Καρκαντάς, Χρόνης, Παυλόπουλος, Δάσσιος, Μπουζώνας, Αργύρης, Γκαραλιάκος, Φουσίκας, Τζουμάκας(68’ Τίκος), Νικούλης(80’ Αλεξόπουλος, λ.τ.).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Δεληγιάννη, Βασιλός.

Γιώργος Μητσιούλης