Βαθμολογία

Από ένα ημί(Χ)ρονο η κάθε ομάδα

Ισόπαλη και σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Ηρακλή Χάλκης, για την 24η εμβόλιμη αγωνιστική της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στο δεύτερο και κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μόλις στο 20ο λεπτό, ο Μούμος, έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητος, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μάρκος Βιλανάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, σημειώνοντας το 2-0. Στην συνέχεια, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ να σημειωθεί ότι οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν και δοκάρι με τον Πλιάγκα στο 25ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η Χάλκη κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να μειώσει το σκορ, όταν στο 75ο λεπτό ο Κοττάκος σημείωσε το 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τζατζάκης πέτυχε γκολ και έκανε το 2-2 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλέψουν το τρίποντο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Κώστα Κουσιώρα.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Παπακώστας, Παναγιώτου, Μούμος, Ευαγγέλου(60’ Γαδιτσάκης), Χατζής, Αμαρλαριώτης, Τασιός(75’ Βίλλης, λ.τ.), Βιλανάκης.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Σταμάτης(70’ Ζησάκης), Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κοττάκος, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Γούπος(55’ Κουσιώρας Κ.).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Γκρέτσης, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης