Βαθμολογία

Κουλούρια στην Νεάπολη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση της 24ης εμβόλιμης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟΛ Αβέρωφ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στο τέλος βαθμούς αλλά και εντυπώσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη
Φωτό: Γιώργος Παπαβασιλείου

Οι γηπεδούχοι, είχαν μια ελαφρά υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε γκολ, λόγω αστοχίας. Από την άλλη, το Αβέρωφ, πίεσε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, με το τελικό σκορ 0-0, να είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Στο 30ο λεπτό, ο Ηρακλής απείλησε, όταν ο Ζαφειρίου βγήκε τετ-α-τετ με τον Παζιάνα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων όμως να βγαίνει κερδισμένος και να μαζεύει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσιάτας βγήκε και αυτός τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα επάνω στον Παζιάνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αβέρωφ, ανέβηκε και πίεσε, δημιουργώντας ευκαιρίες κυρίως με τους Ελευθέρογλου και Τσιρβούλη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία, όταν στο 70ο λεπτό ο Ντονούδης επιχείρησε ένα σουτ από δεξιά, ο Παζιάνας απέκρουσε, στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον Τσιάτα, που έκανε κι αυτός το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αβέρωφ κατάφερε να την μαζέψει. Στην συνέχεια, ο Ηρακλής, είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τους Ζαφειρίου και Νάστα όμως να στέλνουν την μπάλα άουτ και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Ντονούδης, Καρλιάμπας, Πότσης, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Μπέης( 5’ Μακρής, λ.τ.), Ζαφειρίου, Νάστας, Τσιάτας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Ελευθέρογλου, Χατζής, Καφφές, Μηνάς, Ντούγκος, Τσιρβούλης, Τσαντζαλής( 35’ Κλεισιάρης), Τσιαντούλης( 70’ Κολοβός), Ταρταμπούκας, Σαπάκος( 85’ Σδόγγος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παπαδημητρίου, Καραμπούλας.