Βαθμολογία

Σε ανοδική πορεία τα Φάρσαλα

Ακόμη μια νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων αυτήν την φορά απέναντι στον αξιόμαχο Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 2-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να υπάρχουν άλλες κλασικές ευκαιρίες.

Στο 13’ θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους ο Βούλγαρης ύστερα από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια. Στο 33’ θα έρθει η ισοφάριση με τον Γκουντάρα Ηλ. με κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Γεωργούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν τρει φορές στο 60’, 65’ και 78’ με τους Βούλγαρη, Μπένο και Ζαγκανά να μην καταφέρουν να σκοράρουν. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα τετ-α-τετ με τον Πενίκη στο 68’.

Ακόμη οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το 2ο γκολ που δέχθηκα για φάουλ στον τερματοφύλακα και για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο ημίχρονο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Βακουφτσής, Τσανάκας Β., Τσανάκας Απ., Τλούπας, Τσούλης, Πατσιούρας, Αντωνιάδης, Κατσιανάκης (46′ Ζαγγανάς), Βούλγαρης, Θεοχάρης (65′ Κουτσοκέρας Αθ.), Μπένος (80′ Ξυνογαλάς).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Πενίκης (70′ Λιάκος), Παπαηλίας, Σουφχάρας, Γεωργούλας, Κατσιάνος, Λουκανίκας, Σιμψιρής, Ντούμος (75′ Γκουντάρας Ν.), Πασιάς Π. (80′ Πασιάς Δ.), Γκουντάρας Ηλ.

Διαιτητική Τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Τσαπράζης, Αρχοντής.

Βασίλης Παπαχατζής