Βαθμολογία

Χωρίς νικητή

Ισόπαλοι ήρθαν Δήμητρα Γιάννουλης και Δάφνη Γλαύκης με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο σε σχέση με την βαθμολογία διότι και οι δύο ομάδες δεν απειλούνται με υποβιβασμό με αποτέλεσμα να κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Η Δήμητρα ήταν αυτή που θα ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό. Ο Λεωνιάδης θα τροφοδότησε τον Κοταρέλα έξω από την περιοχή με τον τελευταίο να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα και με λόμπα να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και θα ισοφαρίσουν στο 21’ με κεφαλιά του Καλούλη μετά από ωραία σέντρα του Πρίφτη και απείλησαν στο 46’ με τον Βράκα του οποίου το σουτ θα περάσει λίγο άουτ.

Το β’ ημίχρονο είχε λίγες φάσεις. Συγκεκριμένα μια για κάθε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι στο 56’ είχαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Μπατζογιάννη να σουτάρει ύστερα τις γροθιές του Παναγιωτόπουλου και την μπάλα να καταλήγει μόλις αουτ. Η φάση για την Γιάννουλη θα έρθει στο 80’ με τον Μονάντερο να πλασάρει και τον Πρίφτη να σώζει την μπάλα πάνω από την γραμμή.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Μαντζαφλιάρας, Λεωνίδας (45’ Βαλιώτης) Καλούλης (26 λ.τ Σόφος), Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Μιχαήλ, Μανάκας, Μονάντερος (86’ Γκαλγκανόπουλος), Κοταρέλας, Σπανός.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατσογιάννης, Σμυρλής, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Τσιώλης Ν. (82’ Τσιώλης Ε), Βεργής, Πίρε, Βράκας (75΄ Αγγελακόπουλος), Κουτής.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Τζιμούριος, Πατέτσος.