Βαθμολογία

Άνετο τρίποντο για την Αστραπή

Χωρίς να δυσκολευτεί η Αστραπή Νέας Πολιτείας πήρε την Τρίτη ένα ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στην ΑΕΔ Νίκαιας με σκορ 3-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις εκτός από τα γκολ. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες. Επίσης το… κρύο ήταν τσουχτερό και αυτό σίγουρα έπαιξε το δικό του ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Επίσης το γήπεδο δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού είχε επιβαρυνθεί από τα ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 22’ με παίκτη λιγότερο αφού ο Αρσένης αποβλήθηκε σε εκεί το χρονικό σημείο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν δύο γρήγορα γκολ και στη συνέχεια να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, ενώ στο φινάλε πέτυχαν και ένα ακόμη τέρμα. Από την άλλη η Νίκαια δέχθηκε από νωρίς δύο τέρματα και ενώ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για μια φάση στις αρχές του δευτέρου μέρους όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να συνεχίζει κανονικά το ματς.

Στο 12’ σέντρα του Γαρουφαλλιά, αδύναμη κεφαλιά του Αποστόλου, πρώτα βρίσκει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα (1-0). Στο 18’ έξω από την περιοχή ο Σουλτούκης έπιασε ένα καλό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (2-0).

Στο 81’ στην αντεπίθεση ο Σουλτούκης έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Τζουβάρας, στην επαναφορά ο Καψιώχας από κοντά έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή (από 25/10) του επιθετικού της Νίκαιας Ηλία Χριστοδούλου στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλλιάς, Καψιώχας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας Β., Καλτσάς (81’ Μούτσα), Αρσένης, Σουλτούκης (85’ Μπάνος), Κυριάκος, Αποστόλου (86’ Μπάρδας).

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γκερλιώτης, Γεωργόπουλος, Τίκας, Δεμέστιχας (46’ Χριστοδούλου), Πανδρεμένος, Γκατζούλης Δ., Ολλομάνι (46’ Μάρκου), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Γκατζούλης Λ. (55’ Βέρρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Χατζηλιώντας, Καραθάνος.