Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Δεν είμαστε η περσινή Τσέλσι»

Να μπερδέψει τις σκέψεις του Λοράν Μπλαν προσπάθησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έχουμε αλλάξει από πέρυσι σε αντίθεση με την Παρί που είναι σχεδόν η ίδια ομάδα» ανέφερε ο Πορτογάλος.  

«Δεν θα σχολιάσω όσα είπε ο Νταβίντ Λουίζ ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Ξέρω ότι είμαστε διαφορετικοί από πέρυσι σε σχέση με την Παρί που παίζει με τον ίδιο τρόπο κι έχει το ίδιο στυλ. Εμείς αλλάξαμε, πήραμε νέους ποδοσφαιριστές, διαφοροποιήσαμε το στυλ μας... Η Παρί έχει τα φόντα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να δυναμώσει, αλλά είναι ίδια με πέρυσι» είπε στους εκπροσώπους του Τύπου από το Παρίσι ο «special one», για να τοποθετηθεί για τις περσινές «μάχες» των δύο ομάδων, στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Χάσαμε στο εκτός έδρας ματς αλλά πήραμε την πρόκριση με τη νίκη στην έδρα μας. Οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκαναν τη διαφορά γιατί προκριθήκαμε χάρη σε γκολ στα τελευταία λεπτά στον επαναληπτικό. Δεν θα πω αν ήμασταν καλύτεροι ή όχι, αλλά σίγουρα μας βοήθησε το εκτός έδρας γκολ που είχαμε πετύχει στο 3-1 του πρώτου αγώνα».

Παράλληλα, ο κόουτς της Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι ο Ντιέγκο Κόστα θα πάρει φανέλα βασικού άσχετα από το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τρία ματς της ομάδας λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα καθίσει κάτω απ' τα δοκάρια ο Κουρτουά ή ο Τσεχ που στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Έβερτον έδειξε την κλάση του.