Βαθμολογία

Συνελήφθησαν με ποτά «μπόμπες»

Έτοιμο να «σπρώξει» δεκάδες μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά αμφίβολης ποιότητας στα μπαρ της Πάτρας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Λίγο αργότερα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο προμηθευτής τους στον Ασπρόπυργο. Ακολουθώντας στοιχεία που είχαν βρει κατά την διάρκεια της έρευνάς τους, οι άνδρες της Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν το 42χρονο ζευγάρι τη στιγμή που μετέφεραν με αυτοκίνητο στην Πάτρα 120 φιάλες χωρητικότητας 0,7 λίτρου με λαθραίο οινοπνευματώδες ποτό, αλλά και 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Στην κατοχή τους βρήκαν ένα σημειωματάριο στο οποίο ήταν καταχωρημένες παραγγελίες για την αγορά των λαθραίων προϊόντων.

Βάσει των στοιχείων που υπήρχαν στο σημειωματάριο, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση στον Ασπρόπυργο όπου συνέλαβαν τον 39χρονο που είχε προμηθεύσει το ζευγάρι με τα λαθραία προϊόντα και σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του ανακάλυψαν 18 φιάλες με λαθραίο οινοπνευματώδες ποτό, 873 αυτοκόλλητες ετικέτες με το λογότυπο γνωστής εταιρείας αλκοολούχων ποτών και δυο πλαστικά δοχεία των 20 λίτρων με μικρές ποσότητες του ίδιου ποτού.

Όλοι οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πλαστογραφία, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 42χρονοι κατασχέθηκε ως μέσο εμπορίας και διακίνησης λαθραίων προϊόντων.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ