Βαθμολογία

Κέρδισαν και καθάρισαν οι Αμπελόκηποι

Νίκη με σκορ 0-2 πήραν οι Αμπελόκηποι, μέσα στην έδρα του Πανιωνίου και έτσι ξεκαθάρισαν πολλά όσον αφορά την πρώτη θέση στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Άκης Ταυλαρίδη κατάφερε με δύο γρήγορα γκολ να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι, στην συνέχεια, έχασαν σωρεία ευκαιριών.

Στο 10’ ο Στέφανος Ποντίκας με σουτ, έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 20’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Γιώργο Κίτσας, κάτι που έγινε και πέντε λεπτά αργότερα. Στο 30’ οι Αμπελόκηποι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Βασίλης Τριτάρης, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-2. 

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Κίτσα και Στρατινάκη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, Ο Γεράσιμος Κίτσας έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν στο 60ο λεπτό, με ατομική προσπάθεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι, το παιχνίδι, τελείωσε με το 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, που πλέον έχουν κάτι παραπάνω από σίγουρη την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Ομίλου.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Ελιζόπουλος Ν.(70’ Σερέτης), Βασιλείου Παν., Κανής, Μπαστούνης, Σκέντζας Β., Στρατής Ν.(58’ Καρδαμίλης Ν.), Στρατινάκης(65’ Παϊτέρης), Κίτσας Γ., Κίτσας Παν., Κίτσας Γερ.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τζιόγκας, Τσάκε Ερ., Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Κουσιάς, Τριτάρης Αχ.(70’ Δούκας), Ποντίκας(65’ Ποτόσογλου, λ.τ.), Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Πατέτσος, Ντελέζος.

Γιώργος Μητσιούλης