Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία ο Ροδιακός

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Καλαρρύτες και Ροδιακό. Έτσι, η ομάδα της Ροδιάς, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Ροδιάς έχει αρκετά παράπονα από τον επόπτη, κύριο Καραμούστο.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1, με κεφαλιά του Κάγιο. Στην συνέχεια έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Τόρη και Αποστόλη Καλέση. Από την άλλή, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες φάσεις με τον Βιλανάκη Ν.

Στο δεύτερο μέρος, οι Καλαρρύτες, κέρδισαν ένα πέναλτι στο 70ο λεπτό με τον Κωνσταντά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 1-1, όντας εύστοχος, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Καλαρρύτες(Κώστας Ρεντούμης): Σουπεκιώτης, Μουστάκας, Παρασχάκης, Τασούλας, Κωνσταντάς, Κουλούρης(30’ Κοταρέλας), Βιλανάκης Ν., Σακογιάννης, Βασιλόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Ραντέλ.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Γεροστέργιος, Χαραλαμπόπουλος, Γάλλος, Τόρης(88’ Λόλας), Γκαμπέτας(65’ Γαλάρας), Κάγιο, Τσιόγκας, Καλέσης Απ.(59’ Καλέσης Αχ.), Φετάου.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Καραμούστος, Παλαμίδας.

Γιώργος Μητσιούλης