Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Καββαδίας

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε το Ελευθεραί, απέναντι στην Ανθούπολη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καββαδία, που για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πόσο ικανός επιθετικός είναι, αφού κατάφερε να κάνει χατ-τρικ και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ζάχος έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, ο Καββαδίας στο 26’ έφερε στα ίσια το παιχνίδι, κάνοντας το 1-1. Στο 31’, ο Θεοδώρου, έβαλε μπροστά το Ελευθεραί, όταν σημείωσε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καββαδίας σκόραρε και πάλι, όταν στο 60’ σημείωσε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1 στο 75ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, η Ανθούπολη κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να μειώσει, με τον Κόντη, που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 85ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 75ο λεπτό, με τον Μακρυνίκα.

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος Β., Μέκρας Χρ., Σαράντης, Μέκρας Γ., Καραγιάννης(70’ Καβράκος), Θεοδώρου(78’ Αντωνόπουλος Χρ.), Σκαπέρδας(55’ Ευστρατίου), Ζαφείρης, Καββαδίας.

Ανθούπολη(Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Τσιάτας(75’ Κόντης), Ροκάς(55’ Διαμαντής), Παπαδημητρίου, Χατζής, Παυλίδης, Νίκου, Σαπουνάς, Χατζηρούφας, Ζάχος, Σκορδίλης(65’ Μακρυνίκας).

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Γούλας, Δαμασκόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης