Βαθμολογία

«Ψήλωσε» ο Ελευθεριάκος

Τη νίκη με σκορ 3-2 σημείωσε ο Ελευθεριακός, κερδίζοντας το πρωί της Κυριακής το Αρμένιο. Το παιχνίδι είχε πέντε γκολ, προηγήθηκε στο 30’ το Αρμένιο, όταν ύστερα από σέντρα του Σολάκου, ο Καψούρης έκανε το 0-1.

Στο 31’ ο Ελευθεριακός είχε την απάντηση, όταν ο Μάριο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 44’ ξανά προηγήθηκε το Αρμένιο, όταν ο Σολάκου με πλασέ από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 48’ η απάντηση για τον Ελευθεριακό ήρθε με τον Τζούρα που έκανε το 2-2. Στο 60’ ο Καψούρης πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά, μετά από σέντρα του Χιούσα και την έστειλε άουτ.

Στην επανάληψη όλα ήταν δουλειά του Τζούρα για τους γηπεδούχους αφού στο 62’ κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 3-2 (η ομάδα της Δόξας Αρμενίου διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό αυτού του πέναλτι).

Οι επόμενες φάσεις ήταν για τον Ελευθεριακό αφού στο 58’, 65’ και 80’ ο Πικούλης αστόχησε.

Ελευθεριακός: Τσανάς, Παπαχρήστος, Τζαραβέλης (46’ λ.τ. Τζούρας), Φροξυλιάς, Αποστολάρας, Διάλας, Μάριο, Στεργιούλας, Χατζηνίκος, Ζαφειρούλης, Πικούλης.

Δήμος Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Γιαννούχος, Ρουμπιέας, Τσούμπικας, Καψούρης, Καραδημήτρης (70’ Μπάγιας), Σολάκου, Χιούσα, Καμπανάς (60’ Παπαδημητρίου), Νικολακούλης (75’ Παπαϊωάννου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Ντανταλής Α., Σκέτος Τ.

Βάσω Γκατζούλη