Βαθμολογία

Ήταν να το πάρει απόφαση η Αναγέννηση

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, απέναντι στον Διογένη, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα των Φαρσάλων, μπορεί να ισοφαρίστηκε δύο φορές, όμως στο τέλος, κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Στο 10ο λεπτό, η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι για χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζερμές, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν οριζόντιο δοκάρι, με τον Β. Κύρκο.Οι γηπεδούχοι, απείλησαν ξανά στο 40’, όταν ο Αλεξίου έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μητρόπουλος απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Β. Κύρκος, κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Διογένη, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 57ο λεπτό. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση, ο Βότσης έκανε το 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζερεμέ.

Στο 67’, ο Διογένης, ισοφάρισε και πάλι, σε 2-2 αυτήν την φορά με τον Μιχαήλ. Στο 70’ όμως, ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2. Στο 82’, αποβλήθηκε ο Βαρσάμης από τους γηπεδούχους, για εξύβριση αντιπάλου.

Αυτό όμως δεν πτόησε την Αναγέννηση, που κατάφερε να πετύχει και άλλο τέρμα, όταν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Κούμπρια έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 4-2.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρο, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Βότσης(82’ Θλιβερός, λ.τ.), Τσιάμπας, Αλεξίου(80’ Κούμπρια), Μουτκανάς Θ., Τζερεμές, Χριστοδούλου, Θεοχάρης Ι.(65’ Βαρσάμης).

Διογένης(Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Βουλγαράκης, Κύρκος Β., Ντελόπουλος Γ., Κύργιας, Κοντολώσης, Μιχαήλ, Τζοβάρας, Βολιωτόπουλος, Κύρκος Φ.(46’ Τσαπατώρης), Σάμαλης(70’ Παπαχρήστος).

Διαιτητής: Νικολάου Βοηθοί: Τέγος, Τσατσαρώνης.

Γιώργος Μητσιούλης